Äntligen!

Äntligen kan vi börja andas normalt här hemma och börja umgås lite lagom med folk. Sjukan är på väg bort! LYCKA.



Underbar bild va? Den har Henke beställt hem till vardagsrummet från ett företag som gör Canvas-tavlor. Kommer bli så fint! Och sen har vi beställt en till tavla, men det blir en överraskning.. ;)

Trevlig helg på er!


So sick

Vi har en tävling här hemma: Vem är sjukast? Vem kan snyta sig flest gånger på en minut? Vem hostar högst? osv osv.. Usch, att vara sjuk och bara ligga hemma är absolut topp3 det tråkigaste man kan göra. Men, att göra det tillsammans med sin älskling däremot är inte helt fel! Vi lyckades bli sjuka samtidigt, kanske inte är såå konstigt när man jämt är med varandra hehe, men i vilket fall som helst är det lite mysigare.

Ååh jag som skulle träna massor denna vecka! Inte för att det var den enda veckan som jag skulle göra det, men det var min sista vecka att träna på mitt kära SATS... Och det var så roliga pass också.. Funk i måndags och ikväll skulle jag kört den sjukt roliga dansaerobicen. Menmen, not much to do anyway. Varför det är sista SATS-tiden är för att jag nu ska börja träna på Balance! Vilket känns väldigt roligt, det är ju Daniel Westlings gymkedja och vi får gratis årskort där från jobbet, inte illa..! Och de har massor roliga pass, det bara kliar i mig att få börja träna där nu! Nästa vecka; då jäklar! Bland annat har de Contemporary Funk, Contemporary HipHop, Stripchair. Haha japp, man strippar med en stol.. ;) Närå, det är bara en sensuell dans där man använder en stol som de beskrev det. Ska bli intressant att prova på iallafall!


Chris Brown!

Vad jag älskar det!! Det är så otroligt uttrycksfullt, glädjefyllt mer än nåt annat, så mycket liv, kärlek, passion ("pension" Helli ;) ) ja jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Det är såklart dans jag pratar om, underbart! Upptäckte ett nytt program på MTV idag; America's Best Dance Crew. Påminner om mitt favoritprogram So You Think You Can Dance, men nu är det inte par eller individer som tävlar utan ett helt gäng tillsammans, grymt kul!!
Ont i halsen har jag fått.. Så när vi kom hem förut idag (från ett mysigt besök på Aquaria på Djurgårn) kröp jag upp i soffan och älsklingen min tog hand om mig och gjorde te och hade sig... :) Ska inte bli sjuk!!

I fredags var det ju dags för årets konsert: Chris Brown på Hovet! Synd bara att min favoritlåt inte spelades måste jag säga, hade ju sett fram emot det.. Men annars var det grymt! Precis som vi trott bjöds det på en rejäl dansshow och han var i toppform! Så himla kul att träffa Jessica och Pauline också! Efter showen var det ju bara att bege sig till efterfesten på Ambassadeur, vi trodde inte att det skulle va alltför lätt att komma in, men väl där.. nada problemas! Vi gled in som 5 kungligheter, nu skulle vi se Brownie sjunga på näära håll! Nja, riktigt så blev det ju inte.. Visst vi såg honom på riktigt nära håll, men nån sång blev det inte.. Men nöjda blev vi allafall och kvällen avslutades sen med ett välförtjänt mål på donken!










Konsten att kunna glädja

Jag ringde nyss Pauline, min kära rumskompis från Santa Monica, för hon ska också på Chris Brown ikväll! Så vi ska mötas upp, och vi ska bara in på efterfesten sen efter.. ;) Men iallafall, vi bodde på ett ställe som heter Marina del Rey i SM, och det är ju spanska och betyder typ kungens marina. Så vi började köra med att säga Marina del Rey fast med riktigt spanskt uttal, så jävla kul! haha, och hon skrattade alltid så mycket när jag gjorde det, underbart!

Så nu när jag ringde henne så ringde jag från min jobbmobil så hon inte skulle känna igen numret, och när hon svarade sa jag med den underbara brytningen "Har jag kommit till Marina del Rey?" och guud vad hon skrattade!! Hahaha, loovely! Ikväll blir det maaassa skoj,, även Jessica från SM ska dit så det blir en liten reunion :D








Våga tro

- ingenting är omöjligt! Och hoppet ska man alltid bära med sig tycker jag, de två hänger liksom ihop. Som sagt; tänk positivt,, allt blir så otroligt mycket lättare och härligare då. Och kärleken, ja den är det viktigaste av allt. Som ni kanske förstår så är det ju min blivande tatuering jag pratar om,, haha man kunde nästan tro att jag skulle säga blivande man, men ne inte riiktigt än är vi där.. ;)

Det står nu mellan trean och fyran i inlägget en bit ner, jag gillar verkligen hjärtat på trean men upplägget på fyran tror jag jag gillar mer. Tror att det får bli en sammanslagning av de båda, ska hitta nån som kan rita upp det också!

Nu är det dags för jobb igen efter min delikata lunch, ciao bella!

Lev & lär








Superhuman


It's not a bird, not a plane, it's my heart and it's going gone away.
My only weekness is you, only reason is you, every minute with you I feel like I can do, anything..
Going, going i'm gone away, in love.

You've changed my whole life, don't know what you're doing to me with your love.
I'm feeling all superhuman you did that to me, a superhuman heart beats in me,
nothing can stop me here with you.
Superhuman..


MIn favoritlåt för tillfället! Superhuman - Chris Brown & Keri Hilson. Det finns så otroligt mycket bra musik just nu, ja hela förra året tycker jag det kom massa skön musik, fram för allt mycket bra R'nB.
När älsklingen fyllde år för 2 veckor sen fick han biljetter till Chris Brown på Hovet nu på fredag av mig, så på fredag ska vi se kungen av dans & showbiz!! ;D Ska bli så jäkla kul!! Lär bjudas på en grym grym show.








Tro hopp & kärlek

Faith hope & love, yes det kommer jag inom ett par månader ha en tatuering av i min nacke! Oj, det lät lite läskigt nu.. haha, hm.. den kommer ju verkligen sitta där föralltid och i nacken syns den ju en hel del när man har uppsatt. Men i och för sig har jag nästan alltid utsläppt i vilket fall som helst, och ända sen jag såg en kompis tatuering i nacken för några år sen så har jag funderat på att det är riktigt snyggt, och nu på senare tid mer och mer. Ända sen jag gjorde min första tatuering har jag velat göra en till men inte vetat vad, men nu vet jag det!

Här är några olika bilder jag hittat som jag gillar, 3an är min favorit än så länge. Vad tycker ni?











Smider planer

Yes, jag har äntligen kommit på vad min nästa tattoo ska bli! Satt och kollade lite bilder på nätet nyss och hittade 2 olika förslag, den ena var faktiskt riktigt fin. Mm, detta ska smidas vidare på! ;)

Ikväll blir det middag och vin med tjejerna hos Elin i Fridhemsplan, kul! Ha en bra lördagskväll, kram kram

Fredagsfin

Yes det gjorde jag mig idag det, och det är ju alltid för härligt att få uppskattning för det! Två stycken har kommenterat att de tycker jag var så fin idag så, man tackar man tackar!
Jag har på mig en av mina favoritkjolar, inköpt på Urban Outfitters i Santa Monica,, de hade så grymt mycket fina kjolar där! Och sen har jag ett par mönstrade bruna strumpbyxor, en vit tunn långärmad instoppad i kjolen och mina nya vinröda stövlar som jag älskar! Här nedanför ser ni kjolen jag menade.

För övrigt en ganska härlig bild va?? När Henke hälsade på mig i oktober är detta




Det är visst nån som är tillbaka

Är förutom en bra låt av Winnerbäck nämligen jag! Det är jag som är tillbaka, back in business om ni så vill; tillbaka på jobbet, tillbaka till världens bästa pojkvän, tillbaka till bästa vännerna, back to life, back to reality & det känns så bra!!

Kom tillbaka till jobbet igår, eller det är samma företag men en ny tjänst. Ska vara 2 dagar på ett nytt ställe några portar bort och 3 dagar på samma ställe som förut men göra mycket annat också, men nu första veckorna ska jag vara heltid på det nya stället och det känns så bra! Trivs jättebra och tror det kommer fortsätta så, sitter här nu i mitt egna lilla rum och det är så mysigt :) Tiden går fort och jag får göra massa olika saker.

Och det bästa av allt: äntligen är jag tillbaka och kan dricka min underbara chai-latte hos Espresso House här borta! ;) Finns ingen godare chai-latte än där.






Bästa nyåret på länge!!


Ja vilket avslut alltså! ;) En grym kväll rakt igenom. Började med supergod middag hemma hos Linus Helena, jag Natta Em och Henke & deras gäng, härliga människor! God mat, roliga lekar, dans & musik. Sen drog vi alla vidare hem till nåra andra kompisar till de som hade fest, toppen lägenhet och grym utsikt! Såg ut över hela stan, inte illa vid 12-slaget kan jag meddela.. Sen dansade vi alla natten lång, tack för en riktig toppenkväll!








Nu ska jag ta och göra mig iordning. Siiter här i älsklingens soffa, han åkte iväg och jobbade kl 7 imorse, haha. Vi vaknade kl 5 och va pigga..! Det ni, konstigt det där. Men då får han sluta tidigare iallafall. Fram tills dess ska jag bege mig ut i solskenet och först möta upp Jessica (yepp, Santa Monica-Jessica :) ) för en lunch i Vällingby, ska bli spännande att ses på hemmaplan. Efter det ska jag möta upp Natta för att strosa runt lite och sen hälsa på Helena som jobbar i Kfem! Så ser min fredag ut, annandag nyår ;)
See you later!



RSS 2.0