Längtan & saknad

Fick en sådan längtan tillbaka till Montpellier idag, denna underbara mysiga stad i Södra Frankrike där jag var och pluggade i 3 månader för 2 år sen. Såå underbart; vädret, staden som är så otroligt charmig och mysig, alla människor man träffade, franskan.. ååh, jag måste bara tillbaka. Skulle så himla gärna vilja åka till Frankrike i sommar. . älskling..? ;)

Här gick jag varje dag till och från skolan, hur vackert är det inte?? Nostalgi.


Caféet Hemma som en svensk tjej öppnade när vi var där


Place de la Comedie, huvudtorget som jag även bodde i utkanten av, alla var så avis.. ;)


Torget ovan fast taget ett 20-tal meter bakåt, precis utanför min port


Gamla kära trammen.. Hehe, den tog man bl.a till stranden, IKEA mm :)




Åhh.., nä nu ska jag sluta vara så nostalgisk och ta och lämna jobbet istället! Slutade för en halvtimme sen men var bara tvungen att skriva det här och visa de underbara bilderna.. Jag ska åka direkt hem (läs Henkes lgh..;) ) idag, hade tänkt träna men så kände jag ne! inte idag. Tränade måndag tisdag och imorgon ska jag prova stripchair som jag berättade om för nån vecka sen. Så idag är jag väl värd en vilodag. Så det så.
Bon soir tout le monde!  Bisoux






Inte nådigt

vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon..! Körde ett nytt pass på Balance idag, Kettlebells, skiiitkul!!!

Kettlebell är en traditionell rysk gjutjärnsvikt som liknar en kanonkula med ett handtag. Kettlebell har vunnit i popularitet som träningsredskap främst tack vare styrketränings- och flexibilitetstränaren Pavel Tsatsouline och även genom världsmästaren och världsrekordinnehavaren Valery Fedorenko.
Kettlebellträning har som målsättning att träna styrka, uthållighet/kondition, balanssinne, koordination, snabbhet och reflexer. Träningen utmanar både det muskulära och det kardiovaskulära systemet med dynamiska helkroppsövningar. Kettlebellträning var vanligt som kompletterande träning bland Sovjets idrottsmän.


Det var inte likt nånting som jag provat på tidigare, så jäkla kul och annorlunda men fram för allt så grymt bra träning..! Och man tränar verkligen hela kroppen, det är så kul hur man använder kettlen, till exempel svingar man den runt kroppen, och mellan benen som en åtta. Ska bli spännande att se var jag har mest träningsvärk imorgon och i övermorrn, tror benen, och armarna och axlarna, hmm ryggen och magen också. Haha, överallt alltså! ;)

Nu ska jag mysa lite med älsklingen, som för övrigt hade lagat grymt god mat när jag kom hem och släckt ner och tänt ljus överallt... Inte helt fel att komma hem till :)

Kram och ha en bra vecka! haha, man vet aldrig när jag skriver nästa gång.. Stay tuned. .  ;)


Jag kan!!

Hela mitt liv har jag velat lära mig det, det ser så himla skönt ut;; och nu kan jag det, äntligen, jag kan jonglera!!! :D Trodde aldrig jag skulle kunna lära mig det. Glömmer aldrig när jag var liten och Robban & Linus gjorde det och det såg ju så jäkla lätt ut... Och det är det också, haha! Tack vare min älskling, allt är tack vare honom. Kärleken övervinner allt. . .

Han sa bara "Juste, nu ska jag lära dig jonglera." hämtade de färgglada bollarna, visade hur man gjorde, gav två tips, och vips: 3 sekunder senare kunde jag jonglera. Är det inte otroligt?

Annars har vi haft en bra helg, mådde äntligen tillräckligt bra i fredags för att kunna träffa lite folk och i lördags hade vi spelkväll här hemma. Först vann tjejerna i Pratmakarna och sen vann killarna i TP. Och Pratmakarna är ju mycke roligare s'att... ;)

Imorgon startar äntligen frisk -& träningsveckan!! :D
För övrigt kan jag tipsa om en riktigt bra låt: Paparazzi - Lady GaGa. Skitskön!!
Nu blir det godnatt, imorgon ska vi äntligen upp och jobba igen!


RSS 2.0