Sista timmarna

Sitter just nu i soffan och skriver för sista gången härifrån Marina Del Rey. Jessica flyttade ut från sin lägenhet idag så hon hon hit med sitt pick & pack och ska sova här, så ska vi åka tillsammans till LAX imorgon. Shiit, det är bara timmar kvar nu verkligen, inte veckor, inte dar, utan timmar. . Gaalet! Anna ska ju stanna kvar, och hon ska vara så snäll och köra oss till flygplatsen, kl 5am åker vi härifrån.. Upp i ottan. Känns allt lite sorgligt, men nu är jag samtidigt verkligen redo att åka!!! Hem till Henke, guuuuud jag kommer aldrig ha varit lyckligare än när jag kommer ut där på Arlanda och han står där med världens största leende och världens varmaste famn. . . .  :) Underbart underbart underbart.

Jessicas & min sista middag från Cheesecake, varsin god sallad och det underbara brödet! Självklart avlsutade vi med varsin cheesecake, jag tog favoriten White Chocolate Macadamian Nut, slutet gott allting gott!





It isn't good bye. .

. . men nu är det slut. För denna gång i alla fall. Pauline åker hem imorgon och hennes väskor står färdigpackade och mina ligger överallt i väntan på att bli fyllda. Det går lite segt.. Man vet liksom inte riktigt var man ska börja, har i alla fall tömt en hylla inne i vår walk in closet som börjar gapa mer och mer tomt nu. Det ska absolut bli underbart att komma hem, verkligen! Men nu när det verkligen är slut så känns det ändå lite sorligt, igår kväll satt vi uppe alla tre och pratade till klockan 3 på natten,, och vi sa det att vi har ju liksom längtat hem en hel del men nu när vi ska hem så känns det så plötsligt ändå. Vi känner oss inte riktigt klara med LA, det finns så mycket mer som vi hade velat göra. Men som sagt -  bara ännu en anledning till att komma tillbaka och hälsa på i vår! ;)

I lördags hade vi vårt good bye-party här hemma i vårt pink castle ;) Riktigt fint hade vi gjort! Och lyckat blev det, sa inte riktigt hejdå till alla bara, men men. Ikväll ska vi äta en sista (kan knappt fatta det) middag på Cheesecake. Hoow I'm gonna miss that!













Sen var det dagen efter-mys med underbara The Holiday





VB Motherfucker!

Haha va ba tvungen, detta fina uttryck myntades idag när jag hade en härlig eftermiddag nere på Venice Beach med Pauline, Sofia & Mondji, vi åt Coldstone-glass (mMMMmm), tog kort och flummade och hade skoj! Hängde på VB helt enkelt ;)













Ikväll blir det till att fira lite att jag nu avslutat skolan här! Hade min sista final idag, i Tv-production, jag blev klar först av alla måste jag ju få skryta lite med.. ;) Känns så skönt, nu har jag exakt en vecka kvar bara och jag kan bara slappa och göra precis vad jag vill! Har inga måsten. Vi ska börja med middag på en thairestaurang nere vid kanalerna och sen får vi se vart kvällen tar oss.. ;)





Trendigt som fan

I lördags kväll blev det dags att vara lite trendiga igen och denna gång hänga med Fredrik Ljungberg och Mats Sundin... ;) Nämen vi råkade ju bara gå till samma heta Sushi-restaurang, Katsuya inne på Hollywood Boulevard. Väldigt mycket folk, cool inredning & riktigt goda grejer. När vi hade ätit klart vid 12.30 (!) gick vi vidare till S-bar som ligger vägg i vägg med Katsuya, lika cool inredning där men dubbelt så mycket folk på hälften så stor yta. Även där var våra sportshjältar, omgivna av ett gäng tjejer som såg måttligt roade ut.. Vi hade nog varit ett trevligare sällskap ;)







En heelt annan värld

Vet ni vad? Gissa vad jag har gjort ikväll? Yes, you got it! Jag har varit på biooo. . ;) Men nu jävlar, håll i er, för ikväll var det magiskt, annorlunda, underbart, coolt och så sjuukt bra!! Inte alls som nån av de andra filmerna. Nej nej, det här är en klass för sig. Twilight var det vi såg, så jäääkla bra! Coolt och romantiskt skulle jag kunna sammanfatta det hela. Coolt för att det var så mycket som bara var så annorlunda och coola effekter och så, och kemin och skådespelet av de 2 huvudrollsinnehavarna... GRYMT.







Kick some ass!

Det ska jag nu springa iväg och göra! På Marina Fitness Center tvärs över gatan.
Wish me good luck, hörs sen!




Världens mysigaste

kväll har jag haft med tjejerna! Och i världens mysigaste lägenhet, Lina har fått till det riktigt bra i sin nu :)
Bara för att man är i USA på 1a advent så innebär inte det att man inte kan fira det som hemma! Nädå, vi hade både hembakade lussebullar, svenska pepparkakor och glögg! Såå gott!! Och så va det så skönt, vi bara hade en sån skönt lugn kväll där vi bara va, nåra läste lite, vi hjälpte Lina med hennes engelska-läxa, Caroline fixade med sina ansökningar till andra skolor här osv. Supermysigt och avslappnat!

Denna bokhylla ska jag införskaffa en vacker dag i framtiden









RSS 2.0