Visby is da shiit!!

Nu är vi hemkomna till fastlandet från öarnas ö, välbehållna och sjuukt slitna men så in i bängen glada!!! Vi har varit ett så oslagbart gäng med sköna brudar, allt har verkligen flytit på från början till slut och vädret, , för att inte tala om vädret. Snacka om att pricka in årets bästa vecka! Vi började redan planera inför nästa års resa, bara det säger ju en del. . ;)


Girls night med Sofis mode på Gute i torsdags

Sista kvällen, igår alltså, var nog fasen den mysigaste och underbaraste, eller den var det. Vi satt ett gäng på en strand, nåra mil utanför Visbys hamn, drack vin och åt chips. . Nä ok ;P men början var sann iallafall, vi satt ett stort gäng utanför ringmuren precis vid vattnet, kollade på solnedgången och hade massa trubadurer som spelade alla våra önskemål. En riktig toppenavslutning på en underbar vecka! Och jag gick loss på en rom av nån anledning så idag mår jag som jag fötjänar. . Men vad gör det när man har världens bästa pojkvän som får en att skratta och glömma såna bekymmer!

Imorrn åker vi till Göteborg till mina käre far och Mona, gud så mysigt! Så nu blir det en till lugn vecka on the blog men sen kommer jag hem för en sista vecka innan - ja vad..?? Jo det vet ni! Santa Monica nästnästa fredag!!! Heeeelt sjukt!! :D Så nästa vecka lägger jag upp massa bilder, för ni måste ju bara få ta del av vår supervecka.

Kram så länge, & ha en bra vecka igen! Because me and Haaanki sure will. . ;)




Nu smäller det!!

Om ganska exakt 11 timmar går startskottet och siktet vi har är Gotland och målet är Visby! ;D Jag, Emelie, Anna, Natta, Helli, Johanna, Rorran och Emma. 8 glada och partysugna tjejer! Massa roliga bilder och minnen vet jag att vi kommer ha efter en hel veckas skoj och galenskaper. Syykt kul!!

Annars kom jag och Henke hem efter supermysiga dagar på deras landställe i Nyköping! Hellbent, båtturer och massa annat skoj! Berättar mer sen,

nu är Em och hennes little brother otåliga för vi ska fortsätta med skivbränningeen inför Gotlandiaa!!!
Puss & hej ha en bra vecka!!



The Streets

Kom precis hem från stan med älsklingen, det är varmt och skönt ute, vi har haft en toppen kväll och jag har SEMESTER!! :D
Känns fanimig helt overkligt men så sköönt och välbehövligt. Kan inte fatta att jag ska få sova ut imorgon. .

Men i alla fall, tillbaka till vad som fick mig att vilja skriva detta lilla inlägg: vi var just och såg Step up 2: The Streets,, SÅ jäkla bra!! Riktigt grym dans, skön musik och skådisarna var verkligen helt ok! anna.. ;P
Det var Henkes idé för han trodde jag skulle älska den, dansfilm och allt. Och vad rätt han hade, bra där!



Annars rullar allt på, semestern har som sagt dragit igång och idag bokade Annapanna och jag hostel för de första dagarna när vi kommer ner, det närmar sig verkligen!
Santa Monica: 23 dagar kvar

Hjälp! Design-proffs någon??

Som ni ser så har jag gjort om designen en hel del! AAlldeles själv, så stolt ;)
Nämen tänkte förut när jag såg virrvarret av koder och siffror och bokstäver där man gör om designen att "Nä nu får jag fan skärpa mig! Har ju gått media och hållt på med alla dessa koder." Bara det att det var ju nåra år sen sist, men jag skärpte helt enkelt till mig och voila - jag blev värsta snillet! ;) Ändrade färger och typsnitt hit och dit, MEN jag lyckades aldrig få till det som jag mest ville göra. . Få bort de där jäkla bilderna högst upp med den där blå-gula ramen och sätta dit lite fina egna bilder.

Så nån som är expert på att göra egna stilmallar - please hur får jag in egna bilder högst upp? Har försökt allt möjligt men det går bara icke.. . 

To create is to live

ja, att skapa är att leva, så sant som det är sagt. Vad poetisk jag kände mig såhär på måndagsmorgonen då haha,, sitter nästsista (!) dan på jobbet och det äär så lugnt. . Riktigt hungrig är jag också, så nu blir det till att äta mammas goda pannbiffar och get some more energy!

Sen kommer jag tillbaka hit för lite mer skoj! Den som lever får se,, ciao so long!


Änglarnas Stad


Snart är vi där. . ! Santa Monica: 25 dagar kvar





Djurens konung

Jag har alltid varit skrockfull och tror till en viss del på det övernaturliga. Samtidigt som jag är så emot vissa grejer, jag vill ha vetenskapliga bevis för det, som t ex att gud skulle ha uppfunnit människan genom att ha skapat Adam & Eva av ett revben eller vad det var, jo tjena. .  Men det är ju skillnad på övernaturligt och övernaturligt ;)

Jag har alltid läst horoskop och varit så fascinerad över att det så ofta stämmer, som här nere till exempel.. Jag läste på Emelies blogg och blev så sugen på att kolla mitt ! För ca 1 år sen tatuerade jag även in ett lejon vid ljumsken, min Leo som alltid skyddar mig :)

 Här är faktiskt bilden jag använde som mall, men tatueringen är betydligt finare  

Genrella karaktärsdrag
Lejonet är medveten om att livet är en scen och vill gärna vara medelpunkten vid varje givet tillfälle.

De flesta skulle nog tro att du endast gillar att festa, eftersom du har roligt vid varje tillfälle som ges. I själva verket är du seriös och ansvarig, stark och en född ledare.

Du lever ditt liv på ett kreativt sätt och vill gärna att andra skall veta det. Du tror på dig själv, men du behöver oftast yttre stimulering.

Din livsfilosofi: Att ha roligt
Detta betyder så klart inte att du inte tycker om att arbeta och att du saknar effektivitet. Alla vet att ett lejon kan bli väldigt ambitiös och att det oftast uppnår sina mål. Lejonet kan åstadkomma nästan vad som helst och är i stånd att jobba dag och natt om det vill åstadkomma något.

Lejonet kan dock inte leva utan att festa och ha roligt. Lejonet måste göra allt med ett leende på läpparna och måste därför festa i alla fall en enda dag - efter en månads intensivt arbete. Ingen känner livsglädjen lika intensivt som ett lejon.

Lejonets Egenskaper
Lejonet är för det mesta en vinnare och kan göra stora framsteg i karriären. Lejonet tycker om filmer, teater, konsten och allt som har med show-business att göra. Lejonet drar lärdomar utav alla livserfarenheter, bra som dåliga. För det mesta jobbar du inom media, turism eller idrott.

Lejonet är mycket trogen sina vänner, sin familj och sin livsparner. Lejonet kan aldrig motstå att hjälpa dig - men denne vill alltid ha något i gengäld. Detta beror på att Lejonet uppskattar allt han gör till den graden att han alltid vill ha någon form av uppskattning från omgivningen. Därför skryter Lejonet gärna.



Jo absolut, visst gillar jag att synas och har inte längre några problem med att prata inför folk. När jag var yngre kunde jag tycka det var jobbigt, men något som alltid har följt mig är att jag gärna blir den som tar täten och ser till att saker blir gjort, så det stämmer riktigt bra.
Det med att min livsfilosofi är att ha roligt stämmer också verkligen! Nåt jag alltid får höra är att jag jämt är så positiv och det hänger ihop med mina fina filosofi, allt blir så mycket roligare och lättare om man är positiv! Men precis som det står, bara för det innebär det inte att jag inte är seriös, tvärtom jag tar gärna ansvar. Som ni vet har jag ju haft 2 jobb senaste månaderna.. Och som Henke sa, "Du är verkligen stark, det är inte många som skulle orka med det du gör", ja målinriktad är jag.
Älskar ju dans, musikaler och allt sånt så show-business yes! Men de sista raderna däremot, det stämmer inte alls. Faktiskt det enda som inte stämmer typ. Jag är väldigt omtänksam och älskar att hjälpa människor! Utan att få något i gengäld. Det är som en gengäld bara i sig att se lyckan hos den andra och känna mig glad att kunna hjälpa någon. Så visst det kan väl ha lite att göra med stolthet, tycker absolut om att känna mig behövd. Men jag skryta sen? Nä du, thats not me.

Sådär, där har ni en liten analys av mig, riktigt kul att göra ju! :)


Forever on the dance floor


All you gotta do is watch me,
Look what I can do with my feet.
Baby, feel the beat inside.
I'm drivin' you could take the front seat.
Just need you to trust me.

Chris Brown - Forever


Det finns så jäkla många bra låtar nu asså!! & denna ligger just nu på toppen av min topplista ;) GRYM! Och just delen här uppe, och början, onetwothreefour! haha så skön! Ni måste lyssna så förstår ni :)

Kanske blir till att bränna en till skiva med sköna låtar till Gotland,, vi åker redan nästa söndag! Helt sjukt vad tiden går fort, men vad underbart det ska bli!! Tjejer,, vi ska ha så kul! Inte igår vi gjorde en sån här resa tillsammans inte. .
Det är bara 6 dagar kvar att jobba och sen är jag LEDIG! kan knappt fatta det.. och vet ni det bästa av allt?? Jo:
Santa Monica: 30 dagar kvar . .
Aaah haha, helt galet! Snart drar vi Anna!! :D och veckorna kommer gå fort som faasen för det blir Henkes land nästan hela nästa vecka, och sen direkt efter till Gotland och sen till Göteborg vecka 31 med Henke och sen åker vi vecka 32...! Ohlalaaaa som man säger.

Så som ni märker har jag ganska fullt upp, så hörs vi inte innan 8 augusti så hörs vi i Santa Monica. . . ;) :D
Puss&kram!




Helgen i bilder

För en bild säger ju mer än tusen ord.. ;) Eller så har jag inte riktigt tid & ork att skriva just nu. Men här se ni i alla fall massa härliga bilder från helgen! Förutom den första som är från när vi sverige-pyntade på jobbet som jag berättade om. Tills jag berättar mer om de andra bilderna kan ni ju sysselsätta er med att gissa vart de är från och lite så ;)



Helena & Linus i loovely Riddersvik!




Svenska, vackra sommar






Ja, världens underbaraste brorson som sagt ;)



God natt!

Pictures of you

är en mycket bra lååt! Och här kommer lite pictures from my life senaste dagarna/veckorna.

Henke när vi är ute på den första promenaden och upptäcker den underbara naturen häromkring :)

Anna med sin USA-maskot som vi hittade på ICA - Cuddle cakes . .

. . och jag med Honeypuff a.k.a Buddy! haha de kommer ni alltså få se mer av framöver ;)

Var barnvakt åt världens sötaste brorson i måndags - lägg namnet Adrian Dehmer på minnet för framtidens fotboll ;)



Favoritbilden, hur cool är han inte med sina små målvaktshandskar & Sverigekläder? Underbar!

Idag är det alltså onsdag vilket innebär Funk på SATS Fridhemsplan och en mycket glad Jessica! Imorrn är det torsdag och alltså helg snart, vi ska ha en mysig grillkväll här hemma imorrn och jag får äntligen träffa Henke då som kommer hem tidigare från seglingen pga att båten gick sönder. . Vill inte tänka på vad som kunde hänt, allt gick bra iallafall och jag får träffa my darling tidigare! Det är bara en och en halv jobbvecka kvar (ohmygoood) och ffa::

Santa Monica: 37 dagvar kvar. .






Musikaler i mitt hjärta

Fyyy sjutton vad jag älskar de!! Musikaler asså. Många gånger har jag ångrat att jag inte började på dans när jag var liten och att jag inte gått massa dansutbildningar och gick dansgymnasie. Min dröm är verkligen att dansa på massa underbara musikaler, dras med i den oslagbara glädjen & stämningen och bara dansa och vara lyckliig! För det är precis vad jag blir när jag ser på såna musikaler och liknande saker. Och hur kom jag in på det här då?

Jo, råkade slå på ettan förut precis när Allsång på Skansen började, och jäklar vilket avsnitt! Massa härliga artister och sköna låtar! Sommar & glädje. Och så var det en kille som sjöng i publien som jag kände igen så jäkla väl, och så kom jag på att det var från castingen till Andra avenyn för flera månader sen. Anton Zetterholm heter han, och han visade sig vara en grym sångare och musikalartist, han uppträdde på scenen där nämligen, och han hade tydligen vunnit nån tävling i Tyskland där han vann huvudrollen i musikalen Tarzan. Så jag kollade massa klipp från det programmet och det är ju bara för härligt sånt där!!

Enda kruxet om jag nu skulle bli en musikalartist är väl att sången kanske inte riktigt är på min sida.. ;) Fast enligt Henke så är den tydligen det. I lördags när vi var hos hans familj så nynnade jag lite bara och då säger han "Juste mamma, vi har fått den första i släkten som kan sjunga!" haha, sötnos...  Frågan är bara hur man ska tolka det där ;)
Familjen Ekstam är i alla fall just nu ute och seglar i den vackra skärgården och jag sover i älsklingens lägenhet inatt eftersom det är betydligt närmre härifrån när jag ska till tandläkarn i Vällingby imorrn!
Nu ska jag poppa mig popcorn och sätta på en film som han laddat ner, Stop loss, ska tydligen vara riktigt bra! Meddelar sen. God kväll!

RSS 2.0