It's my life

Sådärja, då var ännu en helg över på Café Sense. Vilket innebär en väldigt trött Jessica, och inte är det konstigt men jag är så trött på att vara trött!! Jobbar heltid på Fabege i veckorna och sen Sense på helgerna.. Varendaste helg sen jag började jobba extra där för ca 3 månader sen. Ja visst, jag ville jobba mycket och det är ju till USA (lovely!) men jag menade ju inte varje helg... Jag har varit ledig en lördag, och två helger men de var bara för att jag var bortrest då. . Well well, bara 2 helger kvar nu som sagt och
Santa Monica: 40 dagar kvar

Ja annars är det bara bra, är själv hemma och har fixat och donat lite sen jag kom hem, skönt. Har inte varit hemma på hela helgen, och mami o Peter är på landet och Henke är och seglar en vecka.. Seventeen men vad mysigt att få göra det..! Så början av veckan kommer att bli lite tom fast ändå inte för jag kommer att ha fullt upp iallafall!
Längtar framförallt till onsdag då jag äntligen får köra det roligaste passet igen! Funk SATS Fridhemsplan kl 17:30. Så grymt kul!! För er som inte vet: Funk är en dansstil som är en slags street-dance kan man säga. Och hon som har klassen är jätteduktig, myycket roligt! Här är hennes blogg där en bild finns från den 29 maj, och nån står glatt och posar i blått linne i mitten... ;)

God kväll, puss!


Jet Set liv på hög nivå

Jäääklar vad bra den var!! Riktigt grymt jäkla bra asså, den har allt, och lite till tamigfaan! Snacka om att leva sig in och drömma sig bort, till deras underbara värld och fantastiska vänskap. Magiskt skulle jag kalla det.



Men vad som är ännu mer underbart är mina två älskade vänner, Anna och Emelie. Som Emelie sa helt plötsligt när vi hade satt oss i biostolarna och folk höll på att sätta sig runtomkring, "Gud vad jag är glad att ni är mina vänner" "Jaa men detsamma, vad söt du är! Men varför säger du så nu sådär helt plötsligt?" "Jo men jag bara känner det när jag ser alla andra människor!" Haha du är för härlig du!!

Och nyss när jag kom hem här till Henke och gjorde mig en macka i köket (yes, jag tog den sista tunnbrödsmackan.. ;] ) så hörde jag att jag fick ett sms. Jag kollade och det var ett väldigt fint SMS från Anna som värmde rejält.

Så nu är jag alltså själv hemma hos Hankypanky och han är med my brother och resten av gänget i stan och partajar! Själv ska man ju jobba imorgon, och söndag.. men det är åtminstone bara 2 helger kvar efter denna..! Asså visst, caféet är roligt och jag behöver pengarna, men det har blivit lite mer jobb än vad jag hade tänkt mig och jag har ju mitt heltidsjobb så det ska bli så skönt om 2 o en halv vecka!! Då är jag äntligen ledig, efter 2-3 månaders 7 dagars jobbveckor. .

Nu har jag som vanligt i stort sett babblat på, men det är ju det som är så härligt! Måste bara berätta en grej till; vi var inne på ICA i Kista innan bion och köpte drickor o så, och då hittar jag sötaste små mjuka gosedjuren,, som maskotar till mig och Anna under resan! haha, så underbart! Anna fick en elefant och jag en tiger. Vi har inte döpt de en, det görs när tiden är rätt. Det ska komma från hjärtat. . Bilder kommer upp så ni får se de små liven.

Men nu är det, tyvärr dags att sussa! God natt, sov sött ♣

Film är bäst på bio!

Jajamänsan,, och SF ska det vara! Basta och punkt slut. Haha "punkt slut" måste ju vara den sjukaste meningen att läsa om man är amerikan..!
Sitter just nu hemma hos Emelie, hon ligger och badar tror jag. Om typ 1 timme ska vi och Anna åka iväg för en mys kväll tillsammans - Sex & the City ska vi se! Och på bio såklart. Alltid lika härlig känsla att gå på bio. Juste, jag har en sån där meny att plocka ut tror jag.. Den har legat och väntat ett tag så det är nog dags att ta den nu! Jaa haha fasiken vad mysigt! Nu för tiden brukar jag aldrig nästan köpa popcorn och läsk, det blir alltid lösgodis, men ikväll - då jäklat blir det popcorn enligt traditionen! Ni vet, den där lukten och allt.. MmmMm...





TGIF!!

som Anna alltid brukade skriva på fredagar när vi hade våra dagliga mail konversationer under en tid på jobbet förut, miss them litte graann. Haha, igår hade vi "sommaravslutning" med jobbet på Josefinas på Djurgårn, så jääkla trevligt ställe asså!! Och runt mitt bord kom vi in på min USA resa och vi började skämta om att jag skulle börja prata som Victoria Silvstedt när jag kommer hem igen,, haha "I will neever do that!" var mitt svar. . ;P



Mysigt det ser ut va? Vi satt inne och det såg ut som man hamnat på värsta bröllops middagen,, så otroligt fint dukat och hela stället är bara så fint. Och sen utsikten över vattnet mot både Gamla Stan och Östermalm,, seventeen men vad Stockholm är vackert asså!! Har ni inte besökt Josefina på Djurgården så är det ett måste i sommar. Antingen för en grymt god middag eller ett glas vin på den super sköna uteserveringen. Det enda minuset är väl kanske att servitriserna, eller fram för allt en kille, inte riktigt kände till ordet service. . Men men, det vägdes ändå upp av alla andra stora plus!

och sist men inte minst;;

Santa Monica: 42 dagar kvar


Jordgubbar & glass i stora lass!

Finns det något som är mer sommar än svenska, söta, superröda jordgubbar och krämig, god vaniljglass? Jo det skulle väl vara mysiga grillkvällar, solnedgång vid en klippa, värmen och ljuset, glädjen, friheten, Stockholms skärgård, ligga och pressa & njuta på en strand,, kan ju rabbla hur mycket underbart som helst med sommaren meen i vilket fall som helst; Jordgubbar & glass ligger ju på toppen i alla fall!

Och nyss hade vi lite av ett frosseri här hemma, när jag kom ut från duschen efter min joggingtur (yes, så fick jag in det också.. ;P ) så hade det dukats upp jordgubbar, glass, vaniljbullar och en liten flaska med Hallonsoda hade ställts fram åt mig! Så gulligt ,, det var inte igår man drack det och när vi hade inflyttningsfesten förut så hade h-sodan precis tagit slut när jag kom hem och jag som var så sugen på det,, men då fick jag det äntligen nu alltså! Förstår ni lyckan. . ?

Så idag har alltså varit en riktigt bra dag,, solen har skinit, jag åt en supergod lunch på ett torg i Sumpan med en kompis, tiden har bara flygit fram på jobbet vilket den ofta gör och det är ju alltid ett bra tecken! Och nu är det inte heller långt kvar tills att jag slutar.. Bara 14 arbetsdagar kvar på Fabege (!) och typ 3 helger kvar på caféet, shit time will fly! I'm counting the dayys. .


Santa Monica: 44 dagar kvar





Lugnet före stormen

Det är lite så det känns, det är liksom lite lugnt före stormen här på bloggen. Inte för att det precis är så lugnt i mitt liv haha, nog händer det grejer allt! ;) Men jag menar mer att jag inte har så mycket tid att skriva och att det är rätt lugnt här,, MEN om mindre än 2 månader kommer det vara maaassa roliga berättelser, bilder och allt möjligt här! Då ska nu ju få följa mitt och Annas liv i lovely California! Och dåå lär det hända en heel del spännande vill jag lova!! :D



Jag och min söta Anna på Trädgården för nån vecka sen, och Sabina gömmer sig lite granna och jag ser gravid ut med det bjuder jag på!



I'm supercool

Har precis bränt en Sommarskiva 08, en skön blandning av mest nytt och lite gammalt,, finns många bra hits nu tycker jag! Och bland annat en donna som har flera sköna låtar är Rihanna,, för några månader sen (shit vad tiden går fort. .) brukade jag gå på ett aerobics pass med en tjej som alltid hade en sån jäkla skön låt! Och jag kunde verkligen inte komma på vem det var, men sen hörde jag den nånstans och det visade sig vara Rihanna!
Breakin' dishes - så skön!



Nu kommer Emelie snart, och Anna ska också komma men det vette sjutton när! Vart äär du bruden?? We're waiting for you to answer!




When tomorrow comes

Last night you were lying in my arms, I was wondering where you were
Know you looked just like a baby, Fast asleep in this dangerous world
Every star was shining brightly, Like one million years before
We were feeling very small, Underneath the universe
And you know that I'm gonna be the one, Who'll be there
When you need someone to depend upon
When tomorrow comes . . - Anna Ternheim

Santa Monica: 49 dagar kvar ♥

Och nu ska ni få höra det bästa av allt!! Emelie har bokat resan till USA!! Den 28e september kommer hon till Santa Monica, mig och Annapanna! :D Hon ringde idag och hade hittat toppenbra pris; ja meen boook var svaret! ;D haha, underbart!! PUSS




Konsten att kunna njuta

Visst är det väl skumt? Att fastän man inte varit hemma en lördagskväll på fleera veckor, så när den dagen väl kommer så känner man att man måste hitta på nåt. Jag tror många känner igen sig i det, eller alla snarare.
Emelie kände för att åka hem från landet idag istället för imorgon, och först tänkte jag "neej, men vad ska jag då hitta på hemma..? Heelt själv.." Men mer och mer började jag tycka att det kändes helt okej, jag menar hur mycket har jag egentligen varit hemma på sista tiden? Eller ända sen jag flyttade hit snarare; jo inte en enda hel kväll nästan. Alltid är det något som händer, och alltid tänker jag att det skulle vara så skönt att för en gångs skull bara få vara hemma. .

Såå, ta för dig! Njuut, och det är precis det jag gör! :D Så underbart. Har ätit mammas superdupersjukt goda kycklingpaj (som de glömde i kylen när de åkte till Åland), käkat två smarriga kanelbullar som mami bakade i veckan (de var jag såå värd efter mitt träningspass tidigare ;] ), myst vid teven och det måste jag ju berätta! Älskar sånt; jag tror verkligen på ödet. Jo, jag tänkte först inte zappa runt ännu en gång, men gjorde det iallafall och vad hamnar jag på? Jo serien som jag så länge letat efter och saknat. . Jag visste att den en dag skulle komma tillbaks till mig.

Clara Sheller, en fransk superskön serie som mamma och jag började kolla på innan jag åkte till Frankrike förra året. Och när jag åkte var det typ 2-3 avsnitt kvar, och jag blev så arg att jag missade det. Och min franska värdmamma kände inte ens till serien.. Fast juste! En kväll när jag tittade på tv där så kom den! Det var lika mycket lycka som när jag råkade zappa in på den ikväll.. Men när jag var i Frankrike, då var jag verkligen aldrig hemma, haha, så då blev det inte heller att jag tittade klart på den.. Så roligt, glömmer aldrig en middag med Brigitte, Benjamin (ena sonen) och en annan inneboende, typ kines.
B & B brukade alltid fråga vad vi skulle göra på kvällen, och ja,, 99 av 100 kvällar gick jag ut liksom.. Så denna kväll sa Brigitte "Ja, vad ska ni göra ikväll då? Eller Jessica behöver vi ju inte fråga för vi vet ju att hon ska gå ut.." :)




Lycka, midsommarkransar, båtfärd & klippor

Denna Midsommarhelg har jag verkligen njutit av, har inte varit så här mycket ledig på jaa några månader iallafall,, så att vara ute i skärgården torsdag eftermiddag till idag har varit reena rama lyxen!
I torsdags åkte alltså jag, Emelie och hennes mamma Bitte och busvovven Wilma ut till deras land i Norrtälje, hennes pappa Pekka kom sen på kvällen. Såå jäkla mysigt har vi haft det!! Riktigt väl omhändertagna har vi blivit, Bitte är så go hon :), massa sol och god mat har vi fått, och 3 kamp hann vi med på Midsommarafton också! Och till och med 2-2 blev det. Snacka om en perfekt och diplomatisk helg va..? ;) Underbart har det varit!!

























Leka lite Baywatch måste man ju göra! ;)

Ja där ser ni i bilder hur underbart vi haft det!! Nu har det äntligen slutat regna här hemma i Huddinge så jag ska ge mig ut på en skön joggingtur, ni anar inte hur fint det är här omkring, det är verkligen landet! Henke och jag var ute och gick i kvällssolen häromdan och då upptäckte vi det, haha jag har ju typ vetat det tidigare men aldrig sett det själv. Well, nu ska jag ut bland hagarna och hästarna! PUSS!



Träningsdags!

& ..

Santa Monica: 52 dagar kvar


Vi är svenska fans allihopa!

Sådär, nu har vi gjort riktigt fint här på jobbet! Och oss själva också, haha, jag och Füsun har målat varsin svensk flagga på kinden, vi har våra Sverige-tröjor på oss, vi har hängt upp en liten svensk flagga vid receptionen här och - bäst av allt - vi har hängt en enorm flagga vid fönstren mot gatan som går från golv till tak med texten VI ÄR SVENSKA FANS ALLIHOPA. Try to beat that! ;)

POINT ZERO SWEDEN BANDEROLE

To become what you want

Bland annat det som är så jäkla bra med OTH är att de alltid har så bra och tänkvärda kommentarer och funderingar med. Älskar när Lucas pratar i början och slutet med sina tankar och kloka citat. Och att det är en sån perfekt blandning av allting, den har verkligen allt; vuxnas problem & lycka, ungdomars triangeldramor & förälskelser, dramatik, kärlek, lycka, sorg, vänskap, hat, liv, död, missbruk, fester, galenskap, you name it.

Så, all kärlek till en underbar serie med allt, som många gånger har hållt mig sällskap, fått mig gråta, skratta, vara förtvivlad, arg, uppskatta livet och min underbara familj och mina vänner. Helt underbar. ♥



Höll på att glömma. .

. .  och hur faasen kunde jag det??? Skyller på magen ;)

Santa Monica: 54 dagar kvar



Diet: blåbärssoppa. .

Äntligen kommer solen fram igen, och jag & Linda skulle träffats i stan för att käka nån middag och ha lite trevligt såå :) Men nä, nu sitter jag här hemma istället, på grund av min dumma mage.. Lyssnar & tittar i och för sig på Jesse Mccartney, han är ju för grym o söt! ;) Så det är inte helt fel, har blivit helt inne på honom o framför allt De toi à moi eller Just so you know som den heter på engelska, så härligt när han sjunger på franska i refrängen.

Meen iallafall, haha jag är bra duktig på att vilja säga allt på en gång., som Helli sa i lördags ungefär "Det är nåt som är så härligt med dig,, du vill alltid berätta tusen saker på en gång och blir så ivrig!" haha that's me! ;)
Såå istället för att vara med Linda nu så är jag nu hemma alltså, lite mysigt ändå att va hemma rätt tidigt o va lite med mamma o så, för annars så antingen tränar jag eller är med Henke liksom. Vilket absoluut är helt underbart och som jag också skulle gjort ikväll, men ja som sagt, här sitter jag. .

Får trösta mig med att jag äntligen har tid att titta på det sista OTH avsnittet säsong 4! Fan vad jag älskar den serien och har tittat så länge på den och nu har de gått ut High School och allting... Sjukt. Hahaha, vad crazy man låter men vadå, den är sjukt bra och har verkligen hållt sig bra hela tiden. One tree hill är det jag snackar om, men det fattade väl alla. . ? ;)






Tillägnat Nathalie

världens gulligaste och raraste Nathalie, det här är till dig: du är verkligen värd den bästa av killar, och du vet precis vad jag menar. Tack för en supertrevlig kväll på din 21 års dag!! och Henke verkade verkligen supertrevlig.. ;) :)
Kom precis hem till min ;) Henke, fast han är inte hemma än, mina underbara kompisar lät mig åka med i taxin på väg till stan o bli avsläppt i Brommplan! haha, liten knasig svenska där kanske, men det är väl förståligt efter lite cider & vin... ;) yes jag är nog lite salongsberusad, kan man erkänna det på bloggen..? tja, den är ju personlig.


well well, känner mig iaf sådär underbart lycklig o älskar mitt liv! och Natta, o mina andra tjejer, ni vet hur gärna jag velat hänga med ikväll och inte är jag den som nånsin bangar! men plötsligt händer det ju, och inför USA måste jag spara spara spara. . . o appropå USA;;

Santa Monica: 56 dagar kvar ♥

Underbar kväll!

Hejhejhallå! Har haft mysigaste och härligaste kvällen med älsklingen,, sitter just nu i soffan och han diskar lite i köket. Nyss åt vi kvällens efterrätt; jordgubbar, melon och goodaste ananasen! Allt köpt på frukttorget vid Brommaplan, så billigt och gott! och Henke fick stolt visa sina skära-ananas-kunskaper ;) Tog lite bilder på vår fina kreation.

 


Middag tidigare blev tacos, vi har kollat till & från på EM-matcherna, varit ute och promenerat och varit modiga och upptäckt nya stigar i skogen här intill ;P, spionerat in i Åkeshovshallen och badet haha,, och jaa haft en kämpegreat kväll helt enkelt!
Resten av helgen blir det jobb, fira Nathalie imorgon som fyller 21! och på söndag ska Helli komma hem till nya huset för en scones-kväll, det var ju inte igår..! Äntligen är hon hemma igen.


Santa Monica 57 dagar kvar


Ett öga av diamanter

YEEES!! Finally, allt är fixat till USA..!! Peppar, peppar. . ;P Alla tusen papper är påskriva och skickade till de olika ställen de ska till, visumet är som sagt fixat och kommer på fredag och alldeles nyss gjorde jag den sista (? ja, skulle tro det!) grejen; betalade försäkring för hela resan! Sååå bra känns det!! Som jag längtat till denna dag när allt känns i stort sett klappat & klart.... aaah, loovely. . :) Trodde ett tag knappt att denna dag skulle komma.. Allt går om man bara vill.

Nu ska jag ut i soffan här framför teven med mami och Peter, dessa myskvällar hemma så var ju ett tag sen man hade, barndomsminnen på det asså :) De har på nåt program om forna militärer från USA typ, och en man blev av med ögonen efter nån sprängning,, så då tog han diamanter från en gammal vigselring tror jag det var och gjorde ett öga av diamanter. Pretty cool! Diamond eye låter snäppet vassare än Golden eye va. . ?


Santa Monica: 59 dagar kvar


Zlatan gör 1-0

Jepp, där har ni det, första halvlek, rätt upp i krysset ;) Sitter hos älsklingen med hans crew, och Linus & Helena är på väg. Godaste sushin är intagen, solen lyser och snart får vi se våra vackra blå-gula färger marschera in på plan. HEEJA SVERIGE!!

Om ni undrar varför jag skriver allt i kursivt, så jaa det är ju för snyggt! Eller så är det för att Henkes data är knaas så nu kan jag inte stänga av det, haha, eller så är det blogg.se. Only God knows.

Och bäst av allt: nedräkningen har startat!!

Santa Monica: 60 dagar kvar


Update:
------------------
FY FAN VAD VI ÄR BRAA! FY FAN VAD JAG ÄR BRAA! på att tippa rätt! ;D YES!! jag visste det, såå bra!! "Ingen kickar fotboll som han, Zlatan jag sa Zlatan. Svenskans hopp, vår superman, Zlatan jag sa Zlatan" ;D


Hälsa i din handväska



Det blev inte riktigt bilden som jag hade tänkt mig, men rätt tidning i alla fall! Det detta handlar om är inte själva tidningen ToppHälsa utan om en kalender som kom från den i år. En brun & guldig fin liten sak som jag fick genom jobbet och som ger såna otroligt bra små tips & tricks! Så jag vill dela med mig av de, finns så många så jag börjar med nåra av de idag.

♣ Endorfiner, även kallade belöningshormoner, utsöndras när du tränar eller utsätter kroppen för andra fysiska påfrestningar. De ger minskad stress och välmående.

♣ Du bränner ALLTID energi när du rör dig... redan från första minuten. Så glöm den gamla myten om att du måste träna 30 minuter för att få en verkan.

♣ Oxytociner utsöndras vid beröring såsom kramar, smek eller massage. Använd det på den du tycker om för att skapa känslomässiga band.

♣ Människan älskar söta smaker eftersom den söta smaken ger oss en indikation om att vi får energi. Beska och sura livsmedel är kända för sin gitftighet och undviks av oss genom vår överlevnadsinstinkt. Riktigt intressant!

♣ Söta smaker aktiverar din hunger och beska gör att den avmattas. Starta måltiden med en liten salladstallrik med söta livsmedel som majs, rivna morötter och avlsuta måltiden med en besk kopp te eller liten mörk chokladbit.



Flera steg närmre The big goal!!!

Ligger och njuter av solen i en solstol på altanen, har musik på och datan framför mig. Äntligen får jag också njuta av sommaren och ha lite ledigt...! Imorse var jag och Anna nämligen på amerikanska ambassaden och fixade visum! Det gick alldeles stråålande, hade ju kära Anna som höll mig sällskap i kön utanför eftersom hon hade tid en timme innan mig och sen var det mer folk när jag kom,, meen sen när det väl var dags så gick det asfort! Och amerikaner är så jäkla trevliga asså, I liiike! ;)
Sen när jag var klar åkte jag hemåt och köpte mig en ben&jerrys glass på 7eleven i stan, de har börjat med deras kulglass; ett måste säger jag bara!! Är man glassälskare, och tycker om bitar och godsaker i; ja då är ben&jerrys HEAVEN. Jag lovar.



Jag har också postat de papper som ska till skolan i Santa Monica, så himla skönt! Så nu är det bara 2 saker kvar att göra: posta CSN-papprena så jag kan få bidraget och ordna försäkring, och det är en smal smak, som man säger. . ;) Så visumet kommer snart hem som ett brev på posten (hahaa, jag ee så rolig), alla 1000 papper är skickade (i alla fall 996) och det känns så himla bra med allt helt enkelt!
LOVE

När flytet är i luften

då är lyckan varje dag
om man är positiv som fan, så går allting bra!


Uggla har följt med i min uppväxt, tänker alltid på min käre papi när jag hör honom. Nu sitter jag här i datarummet längst ner i huset, och precis utanför på altanen sitter mami med sina kompisar o gaggar ;) Hon kom precis in och ville att jag skulle höja musiken och öppna fönstren så de hör ut,, och inte var väl jag sen med att dela med mig av ugglans sköna sånger!

Nej vet ni vad, nu ger jag upp! Jag brukar inte vara den som gör det, men nu har jag suttit här i typ en timme och försökt fixa en bild i photoshop och Word, men det bara hänger sig och nu har datan blivit knäpp också, ååh nä I give up!! Nu är jag fanemig värd ett besök i godisskåpet där uppe!! Ciaoo



PICT0881.JPG

På väg mot nattens Nirvana

Fy faaan så härligt!!! Sitter här inne på jobbet och utanför fönstrena är det fullt med folk, studenter i sina vita kläder & mössor, det dunkar hög musik från flaken; Gyllene Tider (underbara svenska sommar!!), det är glädje & SOMMAR! Frihet!!! tänker alla de lyckliga som precis sprang ut. Vi har 2 skolor här i området och den ena sprang ut nu kl 12, Anna och jag gick ut och tittade och jag kan säga att jag fick gåshud över hela kroppen, viiilken känsla, alla minnen och man vet hur lyckliga de är!!




Själv ska jag snart också springa ut, fast kanske inte riiiktigt på samma sätt ;) Det är ju dan innan röd dag och vi slutar kl ett, sååå skönt!! Då blir det in till stan med lite ärenden inför USA, och sen möta upp mamma och åka hem och hjälpa henne att förbereda inför hennes tjejmiddag :) Och jag kan meddela att det nog fan allt blir solning på altanen, looovely!!

Åt samma håll



natten var så kall, vi höll hårt om varan
nu stänger dom i Stockholm & alla männskorna försvann
men vi, vi hade lusten i behåll
ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll

jag ger mig själv till händerna som ger & inte rycker
jag sällar mig till hjältarna som gör & inte tycker
han var allt, han var sin, han var den vackraste person jag hade träffat någonsin. .

- Lars Winnerbäck






These boots are made for walking

and soon they're gonna walk out the door. Det finns en riktigt stor fördel med mitt jobb; vi har sommartid vilket innebär att juni juli & augusti slutar vi kl 16! Helt underbart!! Men idag har jag suttit kvar tills nu för jag ska snart möta upp Anna vid Sumpan, och så ska vi sätta oss på nån mysig uteservering och äntligen gå igenom alla 1000 USA-papper. Såå skönt att få det gjort! Och sen på måndag är det dags för att besöka the American embassyy!
Santa Monica - here we come!!





Another day in paradise

Alla blommor luktar underbart, alla människor är så snälla, molnen är så fluffiga, solen så värmande, all mat smakar fantastiskt, allt vin är skitgott, sommaren är mer underbar än vanligt, allt känns så mycket lättare ..

.. när man är kär ;)


RSS 2.0