Let love be your energy


Idag satte jag äntligen igång igen med nåt av det som får mig att må så bra! Det har gått några veckor sen sist och jag märker verkligen skillnad mot när jag inte gör det. Träning är det jag snackar om.
Efter att ha fastnat här vi datan och klockan började närma sig 21 tidigare ikväll så tänkte jag "Skaa jag verkligen pallra mig bort till gymmet..?" "JAA det ska du!" svarade den andra delen i mig, och tack och lov för det! Så himla skönt var det,, körde cross trainer och cykel ganska länge och sen blev det lite rygg, mage och biceps! Det var till och med några andra där när jag kom, det är öppet dygnet runt, men sen gick de efter ett tag. Och jag blev själv med alla maskiner och min braiga musik så jag kunde digga och sjunga hur mycket jag ville.. ;)

Efteråt när jag gick förbi poolen och jacuzzin på väg tillbaka så var det 2 par som satt och myste under stjärnorna i jacuzzin, så mysigt. . Den ska tydligen vara jättevarm och skön, blir till att prova snart. Men i alla fall, så när jag gick där så kom en sån mysig låt på i min mp3, så jag la mig vid poolen på en av solstolarna och kollade upp på stjärnorna.. Finns det något mysigare och mer avslappnande? Älskar det, mystiken, mörkret från den nattsvarta himlen kontra ljusglimtarna från stjärnorna, möjligheten att se stjärnfall, bara drömma sig bort i rymdens vackra oändlighet.






Lev ditt liv som du vill!


Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in

No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still Unwritten

Älskar denna låt. Har suttit många gånger och verkligen tänkt på texten och bara tänkt på hur sann den är. Natasha Bedingfield med Unwritten, verkligen värd att ladda ner och lyssna på och ta till sig budskapet. Tycker om dubbelbudskapet också, det handlar inte bara om att man ska känna regnet och leva livet med öppna armar utan det är så mycket mer.
Man lever bara en gång så se till att göra det bästa av det. Utnyttja varje tillfälle, men tänk fram för allt på att göra det som du vill. Livet är underbart helt enkelt, se glaset halvfullt istället för halvtomt liksom.

Jag och vår nya roommate Pauline sitter just nu med tända ljus på heltäckningsmattan här i vår lägenhet, riktigt mysigt! Klockan är snart 12 på natten och Anna drog iväg för ca 2 h sen med Erik och Niklas för att gå på nån fest med våra american buddies. Men av olika anledningar, bland annat trött, inte riktigt på humör (olikt mig men sant..) och för att jag mest av allt ville prata med min Henke på Skype så stannade jag hemma, med Pauline som fortfarande är trött efter jetlagen och så.



Och nyss åt vi upp resten av min Ben & Jerrrys Chubby Hubby ;) och lyssnade just på ovan nämnda låt. Så oss går det verkligen ingen nöd på, men nu ska vi snart lägga oss för att gå upp rätt tidigt imorgon, fixa lite på skolan för att sen äntligen kunna spendera några timmar på stranden! Jag och Anna har bara varit där en gång sen vi kom. .

Ciao tout le monde! Hoppas ni alla mår bra där hemma, tänker på er ♥



The US story

Good morgon borta i Sverige,
nu har vi precis vaknat upp till ännu en solig dag i Southern California, känns helt ok liksom. ;)
Hittills har jag ju, som min kära Henke skrev förut, använt mig av min resdagbok istället för bloggen fast tanken var att ni skulle följa äventyret här. Men så funkade det inte att logga in första dagarna och då hade jag ju massor att berätta så då blev det resdagboken!
Och båda har ju sina för och nackdelar, resdagboken är ändå väldigt rolig att ha när man reser, en klassiker liksom. Men som jag nämnde igår; en gång bloggare - alltid bloggare. Jag kunde tillslut inte hålla mig längre alltså, det är så mycket lättare att bara skriva av sig en liten tanke eller vad som helst här är vad det är på resdagboken.
Så, jag har kommit fram till att jag använder min resdagbok för berättelser och bloggen för att skriva ett litet inlägg då och då. Fair enough?
Fast grejen är ju att jag lätt vill skriva längre berättelser här också.. Haha, det blir lätt så. Vi får se hur det blir helt enkelt ;)

Aaah jag såg precis en kolibri!!! En livs levande äkta kolibri i det fria! haha :D Gud så häftigt! Anna ropade helt plötsligt, "Jessica kom fort! Det är en kolibiri utanför balkongen" Och jag sprang dit, hade ingen aning om att de fanns här..! Inte bara Sunny California, utan Sunny Tropic California fast det visste man ju redan med alla palmer och allt iof.. ;)


Här ska vi äta imorgon, då nån fyller år. . ;)






Inte en svikare

Hej mina kära läsare och vänner!

Sitter just nu på vår sköna heltäckningsmatta (haha den är så ny & mjuk & skön! tillochmed fin ;) ) i vårt nya alldeles egna vardagsrum i Marina Del Rey, nån kilometer utanför Santa Monica.
Har ju inte bloggat en enda gång sen vårt äventyr här borta startade förra fredan -

oj nu måste vi sticka! Ska iväg på äventyr i kväll, och det vet man aldrig vad det slutar med haha,, Annas kompisar från San Fran Paul och Chris hämtar upp oss nu! Berättar mer sen,
ville mest bara säga att en gång bloggare - alltid bloggare.

;) Berättar mer sen som sagt!

U.S. and A calling

Hej!!

Henke här!! Jessica kan inte skriva i bloggen när hon är i staterna så ni får följa resan på http://www.resdagboken.se/ istället..

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=159818&section=undefined

Funkar det inte så är hennes alias "jessicaaaa"


Jag pratade just med henne över skype och allt är toppen där borta! Och nej hon låter inte som Silvstedt (ännu...) :P

Santa Monica: 3 dagar kvar. .

nu har jag hållt på och fixat och donat hela dan här hemma! Tiden vette sjutton vart den har tagit vägen men jag har hunnit med massor iochförsig! Packat det mesta har jag äntligen gjort också, och det känns som att det är så mycket plats över men jag vet att när jag väl är klar sen så kommer det inte precis va massa plats kvar! Blir alltid mer än vad man troor sörru.

Ute bara öser det jäkla regnet ner, men jag ska ändå snart ut i det så nu är det dags att börja göra mig iordning! Ska först en sväng förbi stan och lämna tillbaka ett par skitskor som gått sönder efter 2a användningen, och sen hoppa på pendeln mot Spånga och möta upp Helli. Ikväll blir det en sista te & sconeskväll på ett antal månader..

Ja, annars är det ju inte alls många dar kvar nu, och nu har jag verkligen börjat inse att jag ska vara borta ett tag. Och det jobbigaste är ju att va borta från Henke nu,.. Vi har haft såna underbara veckor nu så det kommer bli riktigt tomt.. Men men, man får se det positivt för han ska ju faktiskt hälsa på och jag ska ha ett av mina livsäventyr!
Får se om jag hinner med att uppdatera en sista gång innan vi åker iväg mot the States, annars hörs vi som sagt från andra sidan Atlanten.. Spännandeee! ;)




Frooom Stockholm to LA!

Santa Monica: 6 dagar kvar . . . .
tänk att den dagen nu har kommit när det är mindre än en vecka kvar! Kommer ihåg när jag började min nedräkning, vad var det då? 60 dagar tror jag,, och nu är det 6 YNKA DAGAR! :D Uuunbelievable!

Som det kanske framgått så har jag knappt varit hemma de senaste veckorna,, har haft 3 helt superhärliga semesterveckor runtom i underbara sommarSverige!
Det började med nästan en vecka på Henkes land,, supermysigt, för att sen som känt är dra iväg en vecka till Visby med tjejerna, gryymt kul!, och sist men inte minst åkte jag ner till pappa i Götet med Henke för att spendera 4 toppen dagar. Vi har haft sån jäkla tur med vädret,, och det gör ju så sjukt mycket!

Igår hade jag & Anna en avskedsfest på hennes altan, super lyckad! Och ikväll var det tänkt att grilla med massa härligt folk men vädret har ju nu vänt så istället blir det filmkväll hos Henke med Helli också :)
Tills jag är hemma i huset igen nästa vecka (buuusy week then) så får ni bilder från Göteborg!















RSS 2.0